Budgetbeheer Hilversum

Introductie

Uw budget volledig met Budgetbeheer Hilversum

Bent u op zoek naar een volledig budget? Budgetbeheer Hilversum kan u zeker verder helpen. Wij gaan u verder helpen om de financien weer op orde te krijgen. Tevens kunnen wij ook ondersteunen op het vlak van schuldhulpverlening en weten hoe wij om moeten gaan met schuldeisers om de benodigden te helpen.

Door middel van een snelle aanpak zullen wij ervoor zorgen dat u spoedig weer op eigen benen kan staan en u uw eigen budget kan beheren. Wij gaan u door de lastige tijd heen helpen.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over Budgetbeheer Hilversum

Bij Budgetbeheer Hilversum kan u terecht wanneer u moeite heeft met de bankzaken, hierbij kan u bijvoorbeeld denken aan problemen met betalingen, incassobureau’s maar ook dat u bijvoorbeeld vanwege een handicap of mentale toestand moeite heeft om uw belangen goed te behartigen. Wij helpen mensen als u om weer rust & stabiliteit te krijgen in het budget. Tevens hebben onze medewerkers ook veel kennis van schuldbemiddeling, als u hiervan gebruik wilt maken.

Al onze medewerkers voldoen aan alle kwalitetiseisen gesteld van zowel de rechtbank als de branchevereniging. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste zorg en dat de kennis aanwezig is om uw probleem op te lossen.

Neem gerust contact met ons op als u tegen enige problemen aanloopt. Onze medewerkers staan maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te ondersteunen met uw vraagstuk.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl