Budgetbeheer Hengelo

Introductie

Een oplossing met budgetbeheer Hengelo

Elk financieel probleem is helaas vaak een complex probleem. Dit komt doordat de bankzaken veel invloed hebben op uw leven maar ook de rest van het budget. Geld kan helaas maar één keer uitgegeven worden, en mogelijk dat u hierin keuzes moet maken. Onze budgetondersteuners helpen u om de juiste keuze te maken om zo snel mogelijk uit de problemen te komen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Wanneer u zich aanmeldt voor onze dienstverlening gaan wij direct bezig met het opstellen van een budgetplan. Vervolgens gaan wij alle instanties en schuldeisers aanschrijven dat wij u op het moment ondersteunen en dat het contact via ons verloopt. Wij gaan met hen in overleg om te kijken wat mogelijk is binnen het budget, en welke oplossing het meest geschikt is.

Vele mensen ervaren veel druk vanuit instanties en schuldeisers. Onze eerste doelstelling is om deze druk voor u weg te nemen en aan ons over te dragen, vanaf het moment dat wij u helpen dragen wij deze zorgen voor u. Wij onderhouden contact met hen en gaan met hen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wanneer u problematische schuld heeft gaan wij een plan op stellen om u zo snel mogelijk schuldvrij te krijgen.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Hengelo bieden u bescherming tegen mensen die uw vermogen willen misbruiken. Wij weten wat de rechten en plichten zijn, en zullen de schuldeisers en overheidsinstanties aan deze verplichtingen houden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl