Budgetbeheer Helmond

Introductie

Vertrouwde budgetondersteuning in Helmond

Heeft u problemen met de openstaande schulden of vindt u het lastig om het budget rond te krijgen? Wij helpen mensen als u om alles weer op de rit te krijgen. Wij gaan snel uw budget stabiliseren, en zorgen dat er oplossingen komen voor de huidige problemen, ook zorgt Budgetbeheer Helmond ervoor dat u snel weer op uw eigen benen kan staan met een positief perspectief op de toekomst.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe gaan we te werk?

Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Budgetbeheer Helmond gaan we gezamenlijk met u met u een budgetplan opstellen. Het budgetplan zorgt ervoor dat de problemen snel worden opgelost. Als u openstaande schulden heeft gaan wij contact opnemen met de schuldeisers om de mogelijkheden te bespreken. De doelstelling is dat u binnen drie jaar schuldvrij bent.

In Nederland worden velen onder druk gezet door de overheid of schuldeisers. In totaal zijn er anderhalf miljoen huishoudens in Nederland die te maken hebben met problematische schulden. Hierdoor ontvangen velen incassokosten, en zijn op zoek naar een passende oplossing. Wij helpen deze mensen om het inkomen te verhogen door middel van toeslagen en subsidies, en gaan in gesprek met schuldeisers om incassokosten te voorkomen en op zoek naar een oplossing.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Noord Nederland helpen u graag verder om uw inkomen te beschermen tegen de schuldeisers en zorgen ervoor dat u aan het eind van de maand een centje overhoudt.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl