Budgetbeheer Heerlen

Introductie

Een budget dat bij u past met Budgetbeheer Heerlen

Op zoek naar en passend budget? Budgetbeheer Heerlen kan u verder helpen. Tegenwoordig is het niet zo makkelijk om het budget rond te krijgen, vooral de crisis heeft dit lastiger gemaakt maar ook de vele toeslagen en subsidies kan ervoor zorgen dat de inkomsten steeds veranderen. Wij helpen mensen die moeite hebben om balans te vinden in de bankzaken.

Door middel van contact met instanties en eventuele schuldeisers gaan wij een budgetplan voor u opstellen. Wij zullen dan ervoor zorgen dat er balans ontstaan en dat enige financiële problemen worden opgelost. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Financiële problemen oplossen met Budgetbeheer Heerlen

Het oplossen van financiële problemen is niet altijd makkelijk en iedereen zit in een ander scenario. Hierdoor is een persoonlijke aanpak noodzakelijk. Wij gaan als eerste alles inventariseren in uw budget, hierbij kan u denken aan de vaste lasten maar ook toeslagen, subsidies, inkomsten en schulden. Vervolgens gaan we kijken wat er mogelijk is met uw budget, dit heet ookwel het budgetplan. Het budgetplan is de rode draad om alles weer op orde te stellen.

Met Budgetbeheer Heerlen bent u verzekerd van de juiste zorg. Er wordt voldaan aan alle kwaliteitseisen gesteld vanuit de rechtbank en hebben jaren ervaring op zak. Al onze medewekers hebben de kennis en kunde aanwezig om elk budget op te lossen. Daarnaast zijn we een nationale instelling, we werken door heel het land.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl