Budgetbeheer Haarlem

Introductie

Op zoek naar een gezamenlijke oplossing?

Budgetondersteuning is een proces waar samengewerkt wordt, en wij zijn van mening dat gezamenlijk altijd tot een passende oplossing gekomen kan worden. Als budgetondersteuner helpen wij mensen in de regio Haarlem met het op orde stellen van het budget, dit doen wij door middel van een goede inventarisatie van de inkomsten, uitgaven en schulden. Vervolgens kijken we naar een oplossing voor de financiële problemen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Het budget ontcijferen

Velen hebben last van een onstabiel budget en weten niet goed wat de inkomsten, uitgaven en huidige schuldenlast is. Wanneer dit het geval is schakelen velen een budgetondersteuner in hem hen hierbij te helpen. Een budgetbeheerder of budgetcoach weet goed wat de mogeljkheden zijn binnen uw budget om alles weer inzichtelijk te krijgen.

Wij zijn altijd van mening dat een gezamenlijke aanpak de beste aanpak is. Ons beslissingsproces draait altijd om de cliënt. Hierdoor zijn wij ook altijd goed bereikbaar om u te kunnen ondersteunen bij onverwachte gebeurtenissen als deurwaarders of mogelijke afsluitingen. Dit lossen wij dan ook graag voor u op.

Budgetbeheer Haarlem werkt samen met de beste budgetondersteuners actief in de regio. Zij hebben veel kunde en kennis aanwezig om u bij te staan bij elk probleem of situatie. Heeft u vragen hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl