Budgetbeheer Groningen

Introductie

Zoekt u bescherming van uw budget?

Door de vele regelgeving, rechten en plichten kan het soms lastig zijn om uw budget goed te beschermen. Schuldeisers of overheidsinstanties kunnen soms misbruik maken van uw situatie, waardoor u niet meer goed weet hoe u de problemen moet oplossen. Met budgetondersteuning helpen wij u om het budget te beschermen en uw inkomen te verhogen door middel van subsidies en toeslagen waar u recht op heeft.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe wordt mijn budget beschermd?

Als eerst gaan we kijken tegen wie u beschermd dient te worden. Vaak zijn dit overheidsinstanties en schuldeisers. Wij gaan alle gegevens opvragen bij deze instanties en kijken of alle rechten en plichten goed vervuld zijn. Tevens gaan wij kijken of er nog toevoegingen zijn waar u gebruik van kan maken om het inkomen te verhogen. Hierdoor krijgt u een adempauze, en zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is.

Als eerste willen wij graag met u in contact komen. Wij komen altijd persoonlijk bij u thuis langs. Hierdoor krijgen wij een goede indruk van uw leefomgeving en uiteraard krijgt u ook een indruk van ons. Wanneer er een klik is gaan we gezamenlijk kijken wat de mogelijkheden met uw budget is en maken een op maat gemaakt budgetplan. Dit is de rode draad naar zelfredzaamheid.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Groningen staat u het gehele proces bij, en zorgen ervoor dat het budget op niveau blijft. Ook zullen alle achterstanden weg gewerkt worden zodat u niet afgesloten wordt van gas, water, electra of het internet.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl