Budgetbeheer Gouda

Introductie

Het budget weer rond met budgetbeheer

Financiële problemen kunnen snel ontstaan, maar kan lastig zijn om snel op te lossen. Het kan erg vervelend zijn wanneer iemand hiermee ervaring heeft. Voornamelijk omdat het oplossen van de problemen vaak lastig is, hierbij kan gedacht worden aan overheids toeslagen & belastingen maar ook incassokosten. Budgetbeheer Gouda helpt deze mensen om alles weer op de rit te krijgen zodat er weer rust en stabiliteit kan ontstaan, en een leven zonder financiële zorgen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Loopt u tegen financiële problemen aan?

Helaas gaat het in het leven niet altijd zoals iedereen verwacht, het kan zomaar gebeuren dat iemand in een scheiding terecht komt of zijn of haar baan kwijt raakt. Vaak hebben deze gebeurtenissen een groot impact op het leven maar ook op de financiële situatie. Hierdoor kan het voorkomen dat er snel problemen ontstaan, die op den duur opgelost moeten worden. Velen kijken in deze tijden naar budgetbeheer om de professionele ondersteuning te krijgen die nodig is.

Budgetbeheer Gouda helpt deze mensen in een lastige situatie. Door de jaren kennis die aanwezig is zijn wij in staat om in principe elk financieel probleem op te lossen met de juiste aanpak. Hierbij kan gedacht worden aan het aanvragen van subsidies en toeslagen maar ook het doen van belastingaangifte en onderhandelingen met schuldeisers. Het doelstelling is dat de cliënt zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan.

Daarnaast voldoen alle budgetondersteuners van Budgetbeheer Gouda aan de gestelde kwaliteitseisen en wordt er jaarlijks gecontroleerd dat de taken juist worden uitgevoerd. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste zorg.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl