Budgetbeheer Etten-Leur

Introductie

Budgetondersteuning in Etten-Leur

Budgetbeheer Etten-Leur is een bedrijf dat zich richt op het beheren van de financiën van haar klanten. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder het bijhouden van inkomsten en uitgaven, het opstellen van een realistisch budget en het geven van advies over verantwoord uitgeven.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij u kunnen helpen

Een van de manieren waarop Budgetbeheer Etten-Leur klanten kan helpen bij het beheren van hun bankzaken, is door hen te ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van een begroting. Dit zorgt ervoor dat klanten inzicht krijgen in hun uitgavenpatroon en waar ze eventueel kosten kunnen besparen.

Bovendien biedt het bedrijf ook hulp bij het voorkomen van toekomstige financiële problemen. Door regelmatig overleg te hebben en de financiële situatie van klanten nauwlettend in de gaten te houden, kan Budgetbeheer Etten-Leur hen waarschuwen voor mogelijke problemen en hen helpen bij het vinden van oplossingen.

Kortom, door het aanbieden van diensten die gericht zijn op budgetbeheer en het beheer van bankzaken, helpt Budgetbeheer Etten-Leur haar klanten om hun financiële situatie te verbeteren en toekomstige problemen te voorkomen.

 

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl