Budgetbeheer Emmen

Introductie

Capabele Budgetondersteuning in de Regio

Financiële problemen kunnen zich snel opstapelen. Wanneer u een rekening niet betaald kunnen er incassokosten bovenop komen, en dit kan erg snel gaan. Dit is erg vervelend voor u maar ook de schuldeiser. Schulden ontstaan vaak door omstandigen in het leven als werkloosheid of scheiden. Budgetondersteuning is een oplossing om het allemaal weer in balans te brengen.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe worden de financiële problemen opgelost?

Wij gaan als eerst kijken waar u tegenaan loopt. Wij merken vaak dat velen openstaande schulden hebben bij de belastingdienst. Dit is erg vervelend aangezien dit tot grote consequenties kan leiden. Wij gaan als eerst de belangrijkste schulden oplossen en vervolgens de inkomsten en uitgaven stabiliseren. Een goed balans is belangrijk in het leven.

Uit onderzoek is gebleken dat 32% van alle huishoudens betalingsachterstanden hebben. Ook stijgt het aantal huishouden met betalingsproblemen. Als eerst zorgen wij ervoor dat de betalingsachterstanden weggewerkt worden, vervolgens gaan we kijken naar een duurzame toekomst. De toekomst zal u dan meer rust geven zodat u meer tijd kan spenderen die er voor u toe doen.

Budgetbeheer Emmen zorgt ervoor dat u de juiste budgetondersteuner krijgt toegewezen. Deze budgetondersteuner is specifiek op uw vlak gespecialiseerd en weten de juiste wegen te bewandelen voor deze duurzame toekomst.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl