Budgetbeheer Eindhoven

Introductie

Wilt u van de financiële zorgen af?

Met budgetbeheer zorgen onze budgetbeheerders ervoor dat u geen zorgen meer ervaart omtrent uw financiële situatie. Wij maken voor u een passend plan en verrichten de betalingen, ook onderhouden wij contact met de schuldeisers en inventariseren de noodzakelijke gegevens voor u. Bent u ook toe aan wat extra ondersteuning?

Contactformulier

Word direct geholpen

Past budgetbeheer bij mij?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar ondersteuning bij het maken van het budget. Dit is ook logisch aangezien de samenleving steeds complexer is geworden met belastingen, toeslagen en subsidies. Gelukkig is Budgetbeheer Eindhoven bekend in dit vlak, en weten hoe wij u op de juiste manier moeten ondersteunen.

Ongetwijfeld dat u snel geholpen wilt worden, velen melden zich vaak laat aan. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, al is dit niet altijd mogelijk. Hierdoor doen wij altijd ons best om u zo goed mogelijk bij te staan, en snel actie te ondernemen. Wij zijn van mening dat er altijd een oplossing aanwezig is voor elk probleem, dit laten wij u ook graag zien.

Wij werken samen met de beste budgetbeheerders in de regio. Door ons grootschalig netwerk werken wij samen met veel gespecialiseerde budgetbeheerders, die u ook op specifieke vlakken kan ondersteunen. Onze doelstelling is om de hulp zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl