Budgetbeheer Ede

Introductie

Een oog op de toekomst met Bugetbeheer Ede

Zit u in een lastige situatie en wilt u graag weer uitkijken naar een toekomst met perspectief en een schone lei? Budgetbeheer Ede kan u dan zeker verder helpen. Wij helpen mensen die in een moeilijke situatie zitten om de bankzaken weer volledig op de rit te krijgen, hierbij kan u denken aan belastingen, toeslagen, extra inkomen aanvragen maar ook aan omgang met schuldeisers zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij de mensen in de regio helpen.

Als eerst met budgetbeheer gaan wij een plan voor u opstellen, ookwel het budgetplan genoemd. De eerste periode gaan wij inventariseren wat uw inkomens, uitgaven en schulden zijn. Vervolgens gaan wij alle instanties & relevante partijen aanschrijven om aan te geven dat vanaf heden ze contact met ons kunnen opnemen. U wordt dus volledig ontlast van enige financiële aspecten. Wij gaan kijken wat de mogelijkheden binnen uw budget zijn zodat u een degelijk leven kan behouden, en wanneer aanwezig zullen wij voor u gaan sparen of schulden aflossen. Onze doelstelling is om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan en uw eigen bankzaken kan regelen.

Al onze medewerkers voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen, hierdoor bent u verzekerd van de juiste zorg met Budgetbeheer Ede. Daarnaast hebben wij zelf nog aanvullende kwaliteitseisen waaraan voldoen moet worden. Door onze jaren kennis en ervaring zijn wij in staat uw budget weer volledig op orde te brengen en u weer perspectief te geven op de toekomst zonder financiële problemen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl