Budgetbeheer Drachten

Introductie

De juiste budgetondersteuning in Drachten

Op zoek naar een budgetbeheer in Drachten? Dan bent u op het juiste adres. Wij helpen mensen als u om zo snel mogelijk het budget weer volledig op orde te krijgen en enige problemen snel en effectief op te lossen. Door onze jaren ervaring weten we hoe we moeten inspelen op bijna elke ervaring. Hierdoor kunnen wij onze clienten snel helpen en ervoor zorgen dat zij spoedig weer op hun eigen benen staan.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste hulp in regio Friesland

Veel mensen in Nederland hebben problemen met hun budget, het wordt vaak gesteld dat er ongeveer een miljoen huishoudens zijn die het financieel gezien lastig hebben. Dit kan komen door meer uit te geven dan er binnen komt maar wij zien dat het vaker ligt aan bijvoorbeeld een scheiding, overlijden of verlies van een baan. Dit maakt het een stuk complexer om snel een oplossing te vinden.

Velen schakelen dan een budgetondersteuner in zoals Budgetbeheer Drachten. In onze huidige complexe samenleving is het niet altijd makkelijk om een probleem snel op te lossen, een budgetbeheerder kan dan de uitkomst bieden in deze lastige tijden. Wij kunnen dan het budget stabiliseren maar ook contact houden met eventuele schuldeisers. Hierdoor wordt u ontlast van enige aspecten van de bankzaken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem uiteraard vrijblijvend contact op met een professional binnen ons bedrijf. Onze collega kan u alles vertellen over het proces en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl