Budgetbeheer Dordrecht

Introductie

Geen financiële zorgen meer?

Wanneer u kiest voor onze dienstverlening gaan wij ervoor zorgen dat u op de juiste manier ondersteund wordt met een gedreven Budgetbeheerder. Wanneer u schulden heeft zullen wij de inventarisatie voor u doen en contact onderhouden met de schuldeisers. Hierdoor kan u weer van het leven genieten en bezig houden met zaken die er voor u toe doen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Past budgetbeheer bij mij?

Wanneer u problemen heeft met het budget, of wanneer er aan het eind van de maand altijd nog wat extra geld nodig is kan budget ondersteuning een passende oplossing voor u zijn. Velen zijn u al voor gegaan. Budgetbeheer Dordrecht weet de juiste wegen te bewandelen om u zo spoedig weer op eigen benen te laten staan.

Een praktische aanpak is vaak de juiste aanpak. Hierdoor gaan de budgetbeheerders altijd zo snel mogelijk met uw dossier bezig, en schrijven alle instanties zo snel mogelijk aan dat wij u op het moment de ondersteuning bieden. Door snel stappen te ondernemen kan er bijvoorbeeld incassokosten verminderd worden. U zal spoedig weer op eigen benen staan.

Wij werken samen met de beste budgetbeheerders in de regio. Zij hebben jaren ervaring in het leveren van budget ondersteuning en het oplossen van schulden. Een persoonlijke aanpak vinden wij de beste aanpak, en tot op heden blijkt dit goed te werken.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl