Budgetbeheer Den Haag

Introductie

Heeft u moeite met geld om te gaan?

In Nederland zijn er meer dan een miljoen huishoudens die te maken hebben met problematische schulden. Dit komt veelal doordat de samenleving erg complex is geworden. U moet tegenwoordig denken aan toeslagen, subsidies, rente en facturen. Helaas wordt het door de wetgeving voor velen niet makkelijker gemaakt. Wanneer u hier last van heeft kan budgetondersteuning een goede oplossing zijn.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe helpt het budgetplan mij?

Het budgetplan wordt op maat gemaakt voor uw situatie en is de leidraad van het gehele proces. Het budgetplan wordt opgesteld door de informatie die u aan ons geeft, maar ook de informatie die wij aanwezig hebben. Zaken die snel vergeten worden zijn bijvoorbeeld de gemeentelijke belastingen. Wij zorgen ervoor dat er een goed balans is tussen de inkomen en uitgaven, en mogelijk nog een stukje spaargeld.

Graag nemen wij als eerst uw situatie onder de loep, hoe beter wij uw situatie begrijpen hoe beter wij hierop kunnen inspelen. Wij gaan kijken waar u uw prioriteiten heeft en zorgen ervoor dat u nog steeds van het leven kan genieten. Wij onderhouden voor u het contact met de schuldeisers en betalen uw facturen. Hierdoor kan u meer genieten van het leven zonder stress en onrust.

Budgetbeheer Den Haag werkt samen met de beste budgetondersteuners in de regio. Onze specialisatie is een budget stabiliseren en mensen helpen met schuldproblematiek. Heeft u hier ook last van? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl