Budgetbeheer Breda

Introductie

Een helder budget

In het leven streeft iedereen naar een gezonde balans, zowel op sociaal vlak als in privé- en werkomstandigheden. Ook op financieel gebied is een evenwicht van essentieel belang; het ontbreken ervan kan leiden tot aanzienlijke onrust. Helaas ervaren veel mensen dat er geen balans is in hun financiële zaken. Wij staan klaar om mensen te helpen die worstelen met deze onevenwichtigheid en zoeken naar oplossingen, of het nu gaat om het beheren van schulden of het opstellen van een budget.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik balans in mijn bankzaken?

Onze dienstverlening is gericht om snel met een gerichte aanpak te komen zodat u snel al meer stabiliteit ervaart. Wij gaan voor u een plan opstellen met alle inkomsten en uitgaven, vervolgens gaan wij kijken wat de opties zijn met de schuldeisers, wanneer aanwezig. Budgetondersteuning is vaak tijdelijk, wij zorgen ervoor dat u snel zonder hulp verder kan.

Een goede balans vinden is niet altijd even makkelijk. Gelukkig hebben wij hiervoor geavanceerde softwaresystemen die ons hierbij ondersteunen om precies te weten wat mogelijk is. Wij gaan een duurzaam plan opstellen zodat zowel wij als u niet voor verassingen komt te staan en precies weet hoeveel u maandelijks of wekelijks kan uitgeven. Het u gemakkelijker maken is ons doel.

Budgetbeheer Breda werkt samen met goede budgetondersteuners in de regio. Wij weten altijd de juiste persoon te benaderen om u snel naar een oplossing te leiden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl