Budgetbeheer Boxtel

Introductie

Heb je grip op je geld?

Waarschijnlijk heb je op dit moment weinig of geen controle over je geld, en helaas overkomt dit velen op een bepaald moment in het leven. Financieel kan het soms lastig zijn. Wel is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het budget weer wordt gehaald. Budgetbeheer Boxtel helpt mensen die tijdelijk niet de maand doorkomen, of mensen met schulden. Gelukkig is er voor elk probleem een ​​oplossing.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe kan ik mijn geld beheren?

Het eerste wat wij voor u gaan doen, is samen met u een thuisgrootboek opmaken, waarin alle inkomsten, uitgaven en schulden worden opgeschreven. Mocht u hier niet duidelijk over zijn, dan zullen wij de gegevens opvragen bij de betreffende instanties. We inventariseren het dan en kijken of u alle toeslagen en andere extra’s gebruikt om uw inkomen te verhogen.

Een persoonlijke benadering is vaak de beste benadering, althans dat vinden wij. Budgetondersteuning is een samenwerking met de opdrachtgever en de budgetsupporter. Het proces zal alleen slagen als de doelen duidelijk zijn en er wordt gewerkt om ze te bereiken. Wij vinden het belangrijk u te betrekken bij alle belangrijke beslissingen die voor u worden genomen.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Boxtel helpen u weer zelfredzaam te worden. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat u met een schone lei in de toekomst kunt kijken.

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl