Budgetbeheer Bergen op Zoom

Introductie

Uw budget in orde 

Bent u op zoek naar een professional die u kan helpen met uw budget? Budgetbeheer Bergen op Zoom helpt mensen als u. Wij helpen mensen als u graag verder met onze persoonlijke budgetondersteuners. Een passend budget maken is niet altijd even gemakkelijk. Onze eerste doelstelling om stabiliteit te krijgen in het budget en vervolgens kijken naar de oplossingen. Ook hebben wij eventueel contact met schuldeisers zodat u hiervan ontlast wordt.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe werkt Budgetbeheer Bergen op Zoom?

Budgetbeheer Bergen op Zoom werkt met de beste budgetondersteuners die actief zijn in de regio. U krijgt uw eigen contactpersoon die u verder kan helpen met eventuele vragen, en deze persoon heeft uiteraard alle kennis over uw budget om adequaat op te kunnen reageren op al uw vragen. 

Daarnaast hebben al onze medewerkers jaren ervaring in het aflossen van schulden, naast deze ervaring worden ze ook jaarlijks gecontroleerd om te kijken of alles naar behoren is verlopen. U bent verzekerd van de juiste zorg en kennis bij ons.

Bent u op zoek naar een professional met een persoonlijke aanpak? Wij kunnen u zeker verder helpen. Neem gerust contact met ons op om uw situatie te beschrijven en wij kunnen u duidelijk en bondig vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u eventueel kunnen helpen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl