Budgetbeheer Barendrecht

Introductie

Wilt u uw budget beschermen?

Door de vele regels, rechten en plichten kan het soms lastig zijn om je budget goed vast te stellen. Soms kunnen schuldeisers of overheidsinstanties misbruik maken van uw situatie, waardoor u geen idee heeft hoe u problemen kunt oplossen. Met Begrotingssteun helpen wij u uw budget te beschermen en uw inkomen te verhogen met de toeslagen en toeslagen waar u recht op heeft. Budgetbeheer Barendrecht helpt u verder.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe bescherm ik mijn budget?

We bekijken eerst tegen wie u zich moet beschermen. Vaak zijn dit overheidsinstanties en schuldeisers. Wij zullen bij deze instanties alle gegevens opvragen en controleren of aan alle rechten en plichten goed wordt voldaan. Ook kijken we of er add-ons zijn waarmee u uw inkomen kunt verhogen. Zo heb je even rust en zorgen wij dat alles goed geregeld is.

Allereerst willen we graag met u communiceren. Wij komen altijd persoonlijk bij u thuis. Zo krijgen wij een goede indruk van uw woonomgeving en natuurlijk krijgt u ook een indruk van ons. Wanneer er een klik is, bekijken we samen met uw budget de mogelijkheden en maken we een budgetplan op maat. Dit is de rode draad van zelfredzaamheid.

De begrotingsondersteuners van Budgetbeheer Barendrecht begeleiden u gedurende het gehele traject en zorgen ervoor dat uw budget op peil blijft. Ook worden alle achterstanden weggewerkt, zodat u niet wordt afgesloten van gas, water, elektra of internet.

 

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl