Budgetbeheer Apeldoorn

Introductie

Maak het budget evenwichtig met Budgetbeheer Apeldoorn

Problemen met de financiën is veel voorkomend in Nederland. Bijna anderhalf miljoen huishoudens hebben een problematische schuld. Toch ondernemen weinig mensen voldoende om dit te veranderen, of om te kijken naar een oplossing. Wij helpen mensen die het moeilijk vinden om de juiste oplossing te vinden, en zorgen ervoor dat het (financiële) huishouden weer rustig wordt.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik een evenwichtig budget?

Balans brengen in een budget is een taak opzich. Wij doen dit namelijk op twee manieren, de eerste is uitgaven te verlagen en de tweede is inkomsten verhogen. Door onze ervaring weten wij waar de goedkoopste abonnementen zijn, en weten wij welke subsidies en toeslagen u aansprak kan maken. Hierdoor wordt er meer speelruimte gecreëerd.

Een passend budgetplan is de eerste stap die genomen zal worden. Het budgetplan is de leidraad van de gehele aanpak. Hierin worden alle inkomsten en uitgaven meegenomen maar ook wordt er gekeken naar gemeentelijke belastingen en mogelijke toeslagen en subsidies. Deze zullen wij voor u aanvragen. Wanneer er schuldeisers aanwezig zijn zullen wij deze meenemen in het budgetplan zodat deze ook afgelost zullen worden.

Budgetbeheer Apeldoorn zorgt ervoor dat onze budget ondersteuners voor u klaar staan om u te helpen. Wij zijn van mening dat in een goed gesprek alles mogelijk is. Wij horen graag uw kant van het verhaal en graag bezig met een duurzame oplossing.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl