Budgetbeheer Amstelveen

Introductie

Op zoek naar hulp? Budgetbeheer Amstelveen helpt

Het kan voorkomen dat u moeite heeft met het budget of dat u iemand kent die moeite heeft met het budget. Het is voor velen van belang dat deze problemen worden opgelost, aangezien ze vaak alleen maar groter worden. Wanneer u moeite heeft, of iemand kent die er moeite mee heeft, dan kan een professional ingeschakeld worden om enige problemen op te lossen.

Budgetbeheer Amstelveen kan een professional zijn om gezamenlijk met u te kijken naar een passende oplossing.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij mensen helpen in Amstelveen

Wanneer mensen zich bij ons aanmelden dan gaan wij als eerst een inventarisatie maken van alle openstaande lasten, dit houdt in inkomen, uitgaven en eventuele schulden. Vervolgens gaan we gezamenlijk met u kijken wat we precies willen oplossen. Het is namelijk afhankelijk van ieder persoons situatie wat de beste oplossing is.

Vervolgens gaan wij een budgetplan met u en eventuele naasten opstellen met wat passend voor u is. Hierbij worden ook enige huidige problemen meegenomen die u ervaart en het zal op maat gemaakt worden aangezien ieder persoon anders is.

Al onze medewerkers voldoen aan alle gestelde kwaliteitseisen en hebben een passend HBO diploma. Hierdoor weet u zeker dat u door de juiste mensen geholpen zal worden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl