Budgetbeheer Alphen aan den Rijn

Introductie

Ondersteunende Budgetbeheerders

Wij begrijpen dat ieder budget anders is. Niemand zit in dezelfde situatie, en hierdoor zijn ook niet alle problemen hetzelfde. Door onze ervaring hebben wij kennis opgebouwd op vele vlakken. Hierdoor is de kans groot dat wij uw vragen goed kunnen beantwoorden en opvolgen. Problemen oplossen is ons werk, en gelukkig zijn wij tot op heden hier altijd erg succesvol in geweest.

Contactformulier

Word direct geholpen

Ik heb schulden, wat nu?

Wanneer u schulden heeft kan dit tot veel onrust leiden. Mogelijk slapeloze nachten en veel stress. Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening gaan wij voor u de schulden inventariseren, en contact onderhouden met de schuldeisers. Onze doelstelling is om u zo snel mogelijk uit de schulden te krijgen zodat u weer kan genieten van het leven zonder de stress.

Wij hebben gemerkt dat velen die financiële problemen ervaren op zoek zijn naar rust en balans. Om dit zo snel mogelijk voor u te bereiken gaan wij altijd snel bezig met uw dossier en geven aan bij de instanties dat wij u ondersteunen bij het budget. Hierdoor wordt er met ons contact opgenomen in plaats van uwzelf. De mensen die wij helpen zeggen dat zij dit erg fijn vinden, en dat het hen al rust geeft de dag dat wij bezig gaan.

Budgetbeheer Alphen aan den Rijn wilt u graag beschermen tegen de instanties en schuldeisers. Veel Nederlanders weten niet goed wat hen rechten zijn. Wij zullen gebruik maken van deze rechten zodat u beschermd wordt tegen zulke voorvallen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl