Budgetbeheer Almelo

Introductie

Een oplossing voor financiële problemen met Budgetbeheer Almelo

Op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen met de bankzaken of schuldeisers? U bent op het juiste adres bij Budgetbeheer Almelo. Wij kunnen u verder helpen om uw budget weer volledig te krijgen zonder enige openstaande posten. Daarnaast kunnen wij ook kijken hoe wij het inkomen kunnen verhogen zodat uwzelf op korte termijn weer op eigen benen kan staan?

 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten met een professional.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Het helpen van mensen in Almelo

Het opstellen van een budgetplan is niet altijd even makkelijk, voornamelijk wanneer er onduidelijkheid is over inkomen, vaste lasten en schuldeisers. Wanneer dit het geval is kan een professional vaak de uitweg zijn. Hierbij kan u denken aan een budgetondersteuner die gezamenlijk met u bekijken hoe het budget opgelost kan worden met een passend budgetplan.

Het eerste wat er zal gebeuren met de budgetondersteuner is de inventarisatie, vervolgens zal er gekeken worden hoe de vaste lasten omlaag kunnen en het inkomen omhoog door middel van bijvoorbeeld toeslagen, subsidies & bijzondere bijstand. Als dit is afgerond dan kan u vaak snel weer op eigen benen staan wanneer budget volledig stabiel is.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen in uw specifieke situatie.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl