Budgetbeheer Alkmaar

Introductie

Stabiliteit met Budgetbeheer Alkmaar

Wanneer u financiële problemen heeft kan het lastig zijn om stabiliteit in uw leven te vinden. Velen kiezen hierdoor voor een passende ondersteuning om ervoor te zorgen dat de bankzaken niet uit de hand lopen, maar ook dat u weer perspectief krijgt op de toekomst. Budget ondersteuning kan u helpen om stappen voorwaarts te zetten.

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Kunnen mijn schulden afgelost worden?

Heeft u problemen met het budget of ziet u op het moment niet een goede oplossing? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen met deze problemen. Wanneer wij u ondersteunen gaan wij gezamenlijk een goed plan voor u opstellen, en ons hieraan houden. Vervolgens gaan wij werken naar uw zelfredzaamheid, zodat u er zelf weer tegenaan kan.

Onze budgetbeheerders zijn betrokken met uw situatie. Wij zijn van mening dat u uw situatie het best kent en willen graag de verhalen van uw kant goed begrijpen. Iedereen persoon zit in een andere situatie. Hierdoor maken wij voor iedereen een budgetplan wat afgestemd is op uw situatie. Wij zijn van mening dat wij gezamenlijk altijd tot een passende oplossing kunnen komen voor de problemen, wij proberen u hierbij op de juiste manier te helpen.

Wij werken samen met de beste budgetbeheerders die actief zijn in Alkmaar. Met Budgetbeheer Alkmaar weet u zeker dat u op de juiste manier geholpen kan worden door iemand die ook de lokale instanties kent. Voor elk probleem is een oplossing, door deze denkwijze gaan wij ook op zoek naar een oplossing voor u. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl