Bewindvoering in Rijswijk

Wanneer u last heeft om uw bankzaken goed te behartigen kan bewindvoering een passende oplossing zijn. Voor velen is het fijn om een bewindvoerder in de buurt te hebben, zodat de lijntjes korter zijn en wanneer noodzakelijk een gesprek gemakkelijker ingepland kan worden. Hierdoor zijn wij in staat snel een intake met u in te kunnen plannen. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve bewindvoerder in Rijswijk dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wordt Geholpen

Helaas lossen financiële zich vaak niet vanzelf op. Toch kan het handig zijn om snel te kijken naar een passende oplossing. Uiteindeljk is voorkomen altijd beter dan genezen. Denkt u dat bewindvoering passend is voor uwzelf of uw naasten? Neem dan gerust contact met ons op om te praten over de mogelijkheden op 085 – 060 14 06

90

Mensen geholpen

Bewindvoering Rijswijk - 1

Wat is bewindvoering

Bewindvoering is er voor mensen die problemen hebben met de bankzaken vanwege een schuldenachtergrond of vanwege lichamelijke of geestelijke problemen. Wanneer u bewindvoering aanvraagt zullen wij voor u de bankzaken overnemen en ervoor zorgen dat alle relevante poststukken bij ons terecht zullen komen. Ook maken wij een passend budgetplan die afgestemd is op uw inkomsten en uitgaven. Wij zullen de facturen voor u betalen. De doelstelling is dat u weer rust & stabiliteit krijgt in uw leven.

In Nederland hebben omstreeks 1 op de 5 huishoudens problematische schuld. Wanneer u hier last van heeft dan bent u zeker niet de enige in Nederland. De drempel naar de schuldhulpverlening is erg hoog, hierdoor krijgen meeste mensen die zorg niet die zij nodig hebben. Voor velen is bewindvoering een eerste stap in de juiste richting om de juiste zorg te ontvangen.

De taken van de bewindvoerder

Bewindvoerders moeten voldoen aan vele kwaliteitseisen gesteld vanuit de rechtbank en de branchevereniging. Als bewindvoerder doen wij voor alles wat noodzakelijk is om een goede financiele huishouding te leiden. Dit houdt in dat wij voor u wekelijks bekijken of alle inkomsten en uitgaven kloppen, belastingaangifte voor u doen, en sociale subidies voor u aanvragen. Velen gaan er financieel op vooruit met bewindvoering, doordat sommige minder bekende subsidies niet aangevraag worden. Met bewindvoering in Rijswijk bent u verzekerd dat u geen subsidies of toeslagen misloopt.

Heeft u schulden of betalingsachterstanden? Wij kunnen u hierbij ondersteuning bieden. Met bewindvoering zijn de schuldeisers genoodzaakt om alle poststukken naar ons te versturen, hierdoor ontvangt u geen post meer van schuldeisers. Wij gaan voor u een afbetalingsplan opstellen, of een schuldhulpverleningstraject aanvragen. Onze doelstelling is om u zo spoedig mogelijk schuldvrij te krijgen.

Bewindvoering Rijswijk -2
Bewindvoering Rijswijk - 3

Waarin wij ons onderscheiden

Als bewindvoerderskantoor in Rijswijk vinden wij het belangrijk om ons te onderscheiden van de rest. Dit doen wij door middel van onze kernwaarden te intergreren in onze werkprocessen. Graag gaan wij persoonlijk te werk, en zijn wij van mening dat een goede samenwerking de beste resultaten geeft. Met onze hieronder genoemde kernwaarden is ons tot op heden goed gelukt.

  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Transparantie
  • Betrokkenheid

Op zoek naar hulp? Wij staan voor u klaar

Bent u op zoek naar hulp of ondersteuning bij de financiën? Wij kunnen u advies geven om gezamenlijk te kijken naar een passende oplossing voor uw huidige situatie. Wij staan maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 voor u beschikbaar.