Bewind in Rijswijk

Introductie

Bewindvoering in Rijswijk

Wanneer u last heeft om uw bankzaken goed te behartigen kan bewindvoering een passende oplossing zijn. Voor velen is het fijn om een bewindvoerder in de buurt te hebben, zodat de lijntjes korter zijn en wanneer noodzakelijk een gesprek gemakkelijker ingepland kan worden. Hierdoor zijn wij in staat snel een intake met u in te kunnen plannen. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve bewindvoerder in Rijswijk dan bent u bij ons op het juiste adres.

Contactformulier

Word direct geholpen

Wat is bewindvoering

Bewindvoering is er voor mensen die problemen hebben met de bankzaken vanwege een schuldenachtergrond of vanwege lichamelijke of geestelijke problemen. Wanneer u bewindvoering aanvraagt zullen wij voor u de bankzaken overnemen en ervoor zorgen dat alle relevante poststukken bij ons terecht zullen komen. Ook maken wij een passend budgetplan die afgestemd is op uw inkomsten en uitgaven. Wij zullen de facturen voor u betalen. De doelstelling is dat u weer rust & stabiliteit krijgt in uw leven.

In Nederland hebben omstreeks 1 op de 5 huishoudens problematische schuld. Wanneer u hier last van heeft dan bent u zeker niet de enige in Nederland. De drempel naar de schuldhulpverlening is erg hoog, hierdoor krijgen meeste mensen die zorg niet die zij nodig hebben. Voor velen is bewindvoering een eerste stap in de juiste richting om de juiste zorg te ontvangen.

Heeft u schulden of betalingsachterstanden? Wij kunnen u hierbij ondersteuning bieden. Met bewindvoering zijn de schuldeisers genoodzaakt om alle poststukken naar ons te versturen, hierdoor ontvangt u geen post meer van schuldeisers. Wij gaan voor u een afbetalingsplan opstellen, of een schuldhulpverleningstraject aanvragen. De doelstelling van onze bewindvoerders in Rijswijk is om u schuldvrij te krijgen.

Onze kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl