Schuldhulpverlening Venlo

Introductie

Problemen met openstaande schulden of schuldeisers?

Heeft u last van openstaande schulden of weet u niet goed hoe u moet omgaan met schuldeisers? Schuldhulpverlening Venlo kan u verder helpen om uw schone lei te bemachtigen en om u nieuw perspectief in het leven te bieden.

Openstaande schulden zorgen vaak tot veel stress, niet alleen voor u maar ook het gehele huishouden en uw naasten. Het is daarom vaak noodzakelijk om snel actie te ondernemen zodat de schuldenlast niet groter wordt.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe Schuldhulpverlening Venlo helpt met de schulden

Als eerst gaan wij gezamenlijk met u kijken welke openstaande schulden precies aanwezig zijn, en kijken of het aflosbaar is binnen uw budget binnen een specifieke termijn. Wanneer dit niet het geval is dan gaan wij met de schuldeisers overleggen of er misschien bedragen kwijtgescholden kunnen worden. Als dit niet het geval is dan wordt er een schuldhulpverleningstraject opgestart. Dit houdt in dat de schulden na vijf jaar afgerond zijn maar hier zitten wel wat haken en ogen aan. Het eerste proces is om een overzicht te hebben van de openstaande lasten.

Wanneer u gebruik zal maken van onze diensten dan zal u geen communicatie meer krijgen van de schuldeisers, dit wordt direct naar ons verstuurd. Hierdoor ervaren vele clienten van ons al direct minder stress.

Onze medewerkers staan voor u klaar om u verder te helpen in deze lastige tijd. Al onze medewerkers hebben jaren ervaring in het oplossen van schulden maar ook met de omgang van schuldeisers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met u te bespreken voor uw specifieke situatie.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl