Schuldhulpverlening Ridderkerk

Introductie

Heeft u een achterstand?

Kunt u door openstaande schulden niet meer aan uw betalingsverplichtingen voldoen? Schuldhulpverlening Ridderkerk helpt mensen zoals u om ervoor te zorgen dat je in de toekomst weer voor je eigen belangen kunt zorgen. Hulp vragen is vaak de eerste stap, maar voor velen is het moeilijk. We staan ​​klaar voor mensen zoals jij om ervoor te zorgen dat schulden worden vereffend. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om een ​​afspraak met u in te plannen.

Schulden opbouwen in Nederland is niet moeilijk, en kan soms lastig op te lossen zijn. Veel regelgeving maakt het de debiteur niet altijd makkelijker om het probleem op te lossen als er incassokosten in het spel komen. Wanneer u zich bij ons aanmeldt, zullen we samen een plan ontwikkelen om ervoor te zorgen dat de doelen worden bereikt.

 

 

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Veghel

Schuldhulpverlening staat voor kwaliteit en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Wij zijn een betrokken organisatie die uw belang voorop stelt. We bieden budgetplannen op maat omdat elke situatie anders is. Door onze jarenlange kennis van het vak en jaarlijkse opleidingen zijn wij in staat kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Dit stelt Schuldhulpverlening Ridderkerk in staat om onze doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Vertrouwen en samenwerking zijn belangrijk bij het oplossen van schulden. Hierdoor komen wij altijd persoonlijk bij u thuis om te kijken of er een klik bij u is en of u bij ons een klik heeft. We hebben ook digitale systemen waar u dag en nacht kunt volgen welke stappen wij hebben ondernomen om openstaande schulden af ​​te wikkelen.

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl