Schuldhulpverlening Lelystad

Introductie

Elke maand geld tekort?

Het kan soms lastig zijn om in te zien, maar heeft u elke maand te weinig inkomsten om de maand van rond te kunnen komen? Heeft u een huurachterstand of een achterstand op de gas, water en electra? Schuldhulpverlening Lelystad kan u verder helpen om deze problemen op te lossen of te voorkomen. Mogelijk dat u zelf al geprobeerd hebt om de zaken op te lossen, maar dat het nog niet (volledig) gelukt is. Met professionele ondersteuning kan u sneller de benodigde schone lei krijgen.

Wanneer u de grip op de financiën verliest is het voor velen lastig om hier weer bovenop te komen. Dit is ook logisch, we leven tegenwoordig in een complexe samenleving. Schuldeisers en andere instanties kunnen u het helaas erg lastig maken. Als u zich aanmeldt voor onze dienstverlening gaan wij uw budget in balans brengen en kijken naar een praktische oplossing voor de huidige schuldenlast.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Lelystad

Wanneer u te maken krijgt met financiële problemen kan dit ervoor zorgen dat u veel problemen ervaart. Mogelijk dat u slecht slaapt en stress ervaart. Het is lastig voor u, maar ongetwijfeld ook uw naasten. Schuldhulpverlening Lelystad staat ervoor om deze mensen te helpen, en ervoor te zorgen dat de juiste paden worden bewandeld om deze stress maar ook de financiële problemen weg te nemen. Met onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zorgen wij ervoor dat de problemen zo snel mogelijk weer worden opgelost en dat u geen stress of slapeloze nachten meer ervaart.

Al onze medewerkers hebben de kennis aanwezig dat noodzakelijk is om de taken goed uit te voeren. Ook wordt er jaarlijks een training ondergaan om deze kennis op peil te houden. Bij onze organisatie bent u dus verzekerd van een goede aanpak van een persoon waar alle benodigde kennis aanwezig is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl