Schuldhulpverlening Hengelo

Introductie

Heeft U Schulden?

Heeft u schulden en weet u niet goed hoe u maandelijks alle openstaande rekeningen kan betalen? Dan kan het verstandig zijn om hierop te handelen. Schuldhulpverlening Hengelo kan uw vraagstukken beantwoorden en kan u begeleiden naar een toekomst zonder schulden. Wij gaan dan ons best doen om uw geldzorgen weg te nemen. We komen met een passend plan om dit ook zo snel mogelijk te bereiken.

Wanneer u zich aanmeld voor onze dienstverlening komen wij altijd eerst persoonlijk kennismaken. Deze kennismaking doen wij bij u thuis. We gaan dan alle huidige gegevens onder de loep nemen. Weet u niet goed wat precies open staat? Dat is geen probleem, gezamenlijk gaan wij uitzoeken wat wij precies voor u kunnen betekenen. Er zal een plan opgesteld worden met hierin de mogelijke afbetalingen aan schuldeisers of andere trajectvormen.

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Hengelo

Schuldhulpverlening Hengelo heeft ruime ervaring in preventie en het oplossen van schulden. Wij zorgen ervoor dat alle betalingen van onze cliënten verricht worden. Voor velen geeft dit veel rust en stabiliteit. Hierdoor zorgen wij dat enige schulden niet zullen oplopen en dat enige huisuitzettingen of afsluitingen van gas, water en electra voorkomen zal worden waar mogelijk. Wij doen altijd ons best om ervoor te zorgen het budget de juiste kant op zal gaan.

In principe komen wij altijd bij u thuis langs om een goed overzicht van de situatie te krijgen. Vervolgens stellen wij een persoonlijk budgetplan voor u op. Dit budgetplan is de leidraad van het gehele traject, hierin staan de inkomsten, uitgaven en schulden. Het budgetplan is de transparante aanpak met waarin wij bezig gaan met uw dossier.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl