Schuldhulpverlening Heerhugowaard

Introductie

Hulp nodig met de schulden?

Heeft u op dit moment een openstaande schuld en weet u niet hoe u hiermee om moet gaan? Schuldhulpverlening Heerhugowaard helpt mensen zoals u hun bankzaken weer op de rails te krijgen. Ongeveer 1 op de 5 huishoudens heeft financiële problemen, dit kan iedereen overkomen. Veel is te voorkomen als u tijdig om advies vraagt. Wilt u weten wat wij in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Voor advies kunt u altijd bij ons terecht.

het eerste wat we doen is met je praten, elk proces begint met een goed gesprek. Wij houden dan voor u uw inkomsten, uitgaven en uitgaven bij. Heb je een loonstrookje? Dit voegen wij dan toe aan het afbetalingsplan zodat je geen gas, water en elektra overslaat. Ook zullen wij er alles aan doen om eventuele huisuitzettingen te voorkomen. Ons doel is om uw belangen te behartigen.

 

 

 

 

Contactformulier

Word direct geholpen

Over schuldhulpverlening Heerhugowaard

Het oplossen van uw schuld is onze expertise. Helaas kunnen we dit niet in een paar dagen regelen, er kan iets geregeld moeten worden. Wij bieden hulp bij dit proces, beheren uw moeilijkheden en zorgen voor uw comfort. Onze ervaren schuldhulpverleners weten hoe ze u kunnen helpen bij het vinden van een oplossing. Ons doel is om met uw schuldeisers in gesprek te gaan en te kijken wat er mogelijk is in uw financieel plan.

Het eerste dat we gaan proberen vast te stellen, zijn de kosten. Dit betekent dat alle schuldeisers akkoord gaan met een lager bedrag dan openstaand. Dit is een lastig proces en kan enige tijd duren. Ook kunnen wij een WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) voor u aanvragen. Dit betekent dat de rechter jegens schuldeisers verplicht is mee te werken aan de schuldhulpverlening.

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl