Schuldhulpverlening Haarlem

Introductie

Problemen met de bankzaken?

Heeft u problemen met het goed beheren van uw bankzaken, of heeft u een schuldenlast? Het is dan van belang dat u hulp zoekt. Schuldhulpverlening Haarlem kan u deze hulp bieden met ondersteuning. Wij kunnen u helpen met het opstellen van het budget, maar ook betalingsregelingen treffen. Wanneer u zelf niet in staat bent om in contact te komen met schuldeisers dan kunnen wij dit voor u overnemen zodat u hiervan ontlast wordt.

Onze doelstelling is om geldproblemen te voorkomen of op te lossen. Tijdens het traject leren wij u opgaan met geld en het maken van een budget. Ook zullen wij voor u toevoegingen en toeslagen aanvragen als u hier nog geen gebruik van maakt. Wij besteden aandacht aan een duurzaam plan zodat u zo snel mogelijk weer uw eigen financiën kan beheren.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Haarlem

Voor sommige mensen komt het voor dat zij niet goed in staat zijn de geldzaken goed te behartigen. Dan kan de hulp van een professional van pas komen. Schuldhulpverlening Haarlem een instanties die mensen op een professionele manier helpt om weer uiteindeljk op eigen benen te staan. Wij gaan altijd integer en transparant te werk. Dit houdt in dat u verzekerd bent van een passende aanpak bij uw probleem. Voelt u de noodzaak om uw schuldenlast aan te pakken? Neem dan contact met ons op.

Mogelijk dat u alleen op zoek bent naar advies in uw situatie. Wij kunnen u adviseren wat de mogeljkheden zijn. Tegenwoordig is er veel regelgeving waardoor mensen de bomen door het bos niet meer zien. Wij kunnen u het pad laten zien die u moet bewandelen om ervoor te zorgen dat het opgelost wordt, maar ook dat nieuwe schulden voorkomen worden.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl