Schuldhulpverlening Arnhem

Introductie

Hulp bij de schulden

Bent u niet langer meer in staat om alle betalingen aan het aan van de maand te verrichten, of heeft u deurwaarders bij u aan de deur? Dan kan het slim zijn om actie te ondernemen. Schuldhulpverlening Arnhem helpt mensen in uw situatie om ervoor te zorgen dat u weer aan het eind van de maand alle betalingen kan verrichten en dat u niet afgesloten zal worden van enige leveranciers. Gezamenlijk stellen wij een duurzaam plan op u zodat u weer toekomstperspectief krijgt.

Wij kunnen u ondersteunen op verschillende vlakken, dit is altijd afhankelijk van de situatie. Onze medewerkers staan u graag te woord om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook gaan wij voor u kijken of u in aanmerking komt voor extra toeslagen of andere toevoegingen vanuit overheidsinstanties zodat uw inkomen verhoogd kan worden en meer aan het eind van de maand kan overhouden of aflossen.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Arnhem

Bij Schuldhulpverlening Arnhem zorgen wij ervoor dat er altijd kwalitatief werk geleverd wordt. Hierdoor krijgen alle medewerkers jaarlijks een training en worden er ook jaarlijks controles uitgevoerd. Hierdoor blijft de kwaliteit van ons bedrijf op een hoog niveau en zijn wij op de hoogte van de meest recente regelgeving. Wij zijn van mening dat wij de belangen van onze cliënten goed moeten behartigen. Hierdoor krijgt u altijd een deskundig persoon toegewezen.

Het kan voorkomen dat u tijdelijk niet goed in staat bent om uw bankzaken goed aan te pakken. Dit kan komen doordat u bijvoorbeeld bent gaan scheiden, uw werkt bent kwijtgeraakt of dat u openstaande schulden heeft. Toch is het belangrijk om naar een oplossing te kijken zodat u hier in de toekomst geen last meer van heeft. Wij zorgen dat ervoor dat u dit lastige hoofdstuk kan afsluiten en dat u weer kan gaan met het leven zoals u dat wilt.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl