Schuldhulpverlening Apeldoorn

Introductie

Het financiële probleem aanpakken

Schuldhulpverlening Apeldoorn biedt persoonlijke schuldhulp aan voor mensen die dit nodig hebben. Wij ondersteunen met de schuldenlast wanneer u tijdelijk of langdurig moeilijk in staat bent om dit zelf te doen. Dit kan zijn vanwege de stress die u heeft met de schuldeisers. Wij zorgen ervoor dat het huishoudboekje weer in orde komt, en het licht aan het einde van de tunnel. Buiten dat om kijken wij niet alleen naar het financiële probleem, maar ook naar mogelijkheden om u te ondesteunen op ondere vlakken. 

Wanneer u contact met ons opneemt maken wij een afspraak met u. Tijdens deze afspraak krijgt u een indruk van ons, maar wij ook van u. Gezamenlijk gaan we bespreken wat mogelijk is in uw specifieke situatie. Ook gaan we doelstellingen noteren en kijken hoe wij deze doelstellingen kunnen bereiken.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Apeldoorn

Wij zijn een kantoor die de focus heeft op service. Wij geloven dat onze cliënten dit dagelijks ervaren. Een van onze kernwaarden is dat de mensen met wie wij samenwerken zich comfortabel voelen. Hierdoor zijn wij altijd goed bereikbaar zowel telefonisch als per email. Onze doelstelling is om mensen weer zelfredzaam te maken. Dit houdt in dat zij weer op eigen houtje alle bankzaken kunnen afronden zonder dat er nieuwe schulden zullen ontstaan. Tot op heden zijn wij van mening dat dit goed gelukt is.

Er wordt door ons gezorgd dat er een nieuwe balans is in de financiën. Dit doen wij door middel van het opbouwen van vertrouwen en accuraat werk. Het is belangrijk dat uw belangen behartigd worden in dit lastige traject, en hier zullen wij ons altijd voor inzetten. Een duurzame balans in het budget is onze uiteindelijke doelstelling.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl