Schuldhulpverlening Almere

Introductie

Maandelijks rond komen

Heeft u problemen om maandelijks rond te komen met uw inkomen, of bent u niet meer in staat om alle betalingen te verrichten aan het eind van de maand? Schuldhulpverlening Almere helpt mensen als u om ervoor te zorgen dat u maandelijks toch kan rondkomen en dat er naar een oplossing gekeken wordt voor de huidige schuldenlast. Wij helpen mensen met alle financiële vraagstukken en problemen. 

Wij zijn in staat om u snel bij te staan bij enige problemen die u heeft. Heeft u betalingsachterstanden? Een afspraak is snel met ons gemaakt om te kijken wat we in uw situatie kunnen betekenen. Er wordt gekeken wat de oorzaken zijn, en de oplossingen delen wij natuurlijk met u. Een goed gesprek kan u mogelijk al in de juiste richting krijgen. Anders kunnen we ook een schuldhulpverleningstraject voor u opstellen.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Over schuldhulpverlening Almere

Wij zijn een jonge onderneming dat jaren ervaring heeft in het helpen van mensen op financieel vlak. Door onze werkervaring en kennis zijn wij in staat om iedereen goed bij te staan in deze lastige periode. Het valt ons op dat steeds meer mensen moeite hebben om de bankzaken op de rit te krijgen. Vaak komt dit door omstandigheden in het leven van de desbetreffende persoon. Ook hebben velen problemen met verschillende overheidsinstanties, die de situatie verslechteren. Wij zorgen ervoor dat mensen geholpen worden die hier tegenaan lopen, en dat er een oplossing voor de schulden gevonden zal worden. 

Onze meeste kennis en ervaring is met werken met mensen. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan in vele verschillende situaties. Wij zijn altijd in staat geweest een passend plan op te stellen voor onze cliënt en hen bij te staan in deze lastige periode.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl