Huurachterstand Oplossen

Introductie

Heeft u een huurachterstand?

Velen in Nederland hebben een achterstand op de huur. Dit kan vaak tot grote problemen leiden, aangezien het vaak om grote bedragen gaat. Vaak stapelen de problemen zich op, en aangezien de huur de grootste kostenpost is wordt dit vaak gestorneerd of niet betaald. Vervolgens worden soms andere kosten hieruit betaald, maar is dit wel de oplossing? Met een huurachterstand kan het zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met een huisuitzetting. Dit neemt voor u veel tijd en moeite in beslag, maar ook veel geld. Het is daarom van belang om een huurachterstand te voorkomen, en wanneer aanwezig op te lossen. Hou er natuurlijk rekening mee dat voorkomen altijd beter is dan genezen. Hieronder leggen wij u uit wat de oplossingen zijn in deze lastige situatie.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe los je een huurachterstand op?

Een huurachterstand oplossen gebeurd helaas niet automatisch. Toch omdat het vaak over meer dan een duizend euro gaat kan dit een langdurig proces zijn. Als eerst is het van belang dat u contact opneemt met de huurbaas, dit kan mogelijk een lastig proces zijn maar is wel noodzakelijk. Als er ooit een hoorzitting zal komen is het in uw belang dat u heeft gekeken naar een oplossing, dit contactmoment kan u dan altijd aanhalen tijdens de hoorzitting. Vervolgens kan u een betalingsregeling afspreken met uw huurbaas, als hij hiervoor open staat. Probeer uw betalingsregeling altijd zo lang mogelijk te laten duren, u weet niet precies wat de toekomst voor u gepland heeft. Vervroegd inlossen kan altijd, een betalingsregeling verlagen helaas niet.

Heeft u er moeite mee om uw bankzaken goed te regelen, of vindt u het moeilijk om een betalingsregeling af te spreken met uw huurbaas? Mogelijk dat bewindvoering een goede oplossing voor u kan zijn. Met bewindvoering helpen wij u met uw bankzaken, en zorgen dat een passende oplossing altijd aanwezig is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl