Financieel bewindvoerder

Introductie

Heeft u problemen met uw bankzaken?

De bankzaken kan soms een lastig proces zijn. Velen hebben moeite met het juist of accuraat bijhouden van de inkomsten en uitgaven. Dit is ook begrijpelijk want het is vrij complex geworden. Sommige uitgaven worden maandelijks gedaan en sommige jaarlijks. Hierdoor komen velen voor verassingen te staan wanneer de gemeentelijke belastingen binnen komen. Heeft u er ook last van dat u aan het einde van de maand net wat geld tekort komt? Met financieel bewind krijgt u ondersteuning in met uw bankzaken, zodat het aan het einde van de maand u juist geld overhoudt.

Contactformulier

Word direct geholpen

Wat is een financieel bewindvoerder?

Financieel Bewind is er voor mensen die tijdelijk of langdurig moeite zullen hebben met de financiën. Dit kan zijn vanwege lichamelijke of geestelijke toestand, maar kan ook komen doordat u niet goed weet wat uw positie is bij de schuldeisers. Met onze bewindvoering gaan wij gezamenlijk met u kijken naar de mogelijkheden van uw situatie. Ook zullen wij alle facturen voor u betalen. Wij gaan ook kijken of u nog aanspraak kan maken op andere vergoedingen of subsidies waar u recht op heeft. Ons is gebleken dat velen niet goed op de hoogte zijn van de subsidies en toeslagen, hierdoor laten velen vaak veel geld liggen.

Wanneer u schulden heeft hebben wij een toegevoegde aanpak. Wij gaan voor u de schuldeisers aanschrijven met hierin de vraag wat de openstaande vordering is. Vervolgens gaan wij, gezamenlijk met u, kijken naar een passend plan om dit op te lossen. Dit kan zijn betalingsregelingen treffen, maar bijvoorbeeld ook schuldhulpverlening aan te vragen. Onze doelstelling is dat u binnen drie jaar na de stabilisatie weer uit de schulden bent, en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op eigen benen kan staan. Tevens zullen wij alle contacten onderhouden met schuldeisers, hierdoor zal u hier geen post meer van ontvangen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om onder bewind te worden gesteld geeft u heel wat uit handen. Niet alleen draagt u uw geldzaken over aan een derde partij, ook verliest u een deel van uw handelingsbekwaamheid. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Onze Diensten

Waar wij in excelleren

Bewindvoering

In sommige situaties kunnen mensen extra hulp en ondersteuning gebruiken bij het regelen van de geldzaken. Bewindvoering is een maatregel waarbij de financiële administratie uit handen wordt gegeven aan een door de rechter aangestelde bewindvoerder.

Lees Meer

Mentorschap

Mentorschap is bedoeld voor mensen die geestelijke of lichamelijke zorg behoeven. Een mentor draagt zorg voor de niet-financiële belangen van betrokkenen waardoor deze zich volledig kunnen richten op hunzelf en hun persoonlijk herstel.

Lees Meer

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl