Budgetbeheer Zevenaar

Introductie

Een compleet budget met Budgetbeheer Zevenaar

Wilt u uw budget weer compleet maken? Heeft u last van openstaande problemen of vindt u bankieren in het algemeen lastig? Budgetbeheer Doetinchem kan u verder helpen. Wij helpen mensen om alles weer op orde te krijgen en de begroting weer in balans te brengen. U kunt bijvoorbeeld afspraken maken met schuldeisers met de juiste ondersteuning.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Het helpen van de mensen in Zevenaar

Het is vaak makkelijker om financiële problemen te creëren dan om ze weer op de rails te krijgen. We zien het in de Achterhoek regelmatig dat mensen in het water belanden. Vaak komen de problemen voort uit levensveranderende gebeurtenissen, echtscheiding, overlijden of inkomensverlies. Dan kan het heel moeilijk zijn om weer uit de problemen te komen. Budgetbeheer Zevenaar helpt deze mensen om de juiste stappen in het leven te zetten naar zelfstandigheid.

Alle medewerkers van ons bedrijf hebben kennis en kunde van het vak. Door hun jarenlange ervaring weten zij precies hoe ze u op de juiste manier kunnen ondersteunen. Ook heeft iedereen een passende opleiding gehad zodat de kennis en kunde aanwezig is om ervoor te zorgen dat je snel op eigen benen kunt staan.

Heb je vragen of ben je op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl