Budgetbeheer Zeist

Introductie

Een balans in het leven met Budgetbeheer Zeist

Bent u op zoek naar een nieuwe financiële balans in het leven? Een leven zonder problemen aan het aan van de maand, of zonder eventuele schuldeisers? Budgetbeheer Zeist kan u verder helpen in deze tijd. Een balans is altijd belangrijk om te hebben, zowel als mensen zeggen qua privé en zakelijk maar ook op andere vlakken. De bankzaken is hier ook een voorbeeld van.

Heeft u op het moment problemen met het budget? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Een volledig budget compleet in balans

Als u het momenteel moeilijk vindt om aan het einde van de maand uw budget volledig te hebben dan kan het van pas komen om te kijken naar ondersteuning. Budgetbeheer is vaak een oplossing die mensen hierbij kiezen, en dat is ook logisch. Budgetbeheer Zeist helpt mensen in de regio om weer balans te brengen in het budget.

Helaas kunnen we niet altijd weten hoe het leven loopt, en dit kan voor problemen veroorzaken. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld ontslag, overlijden maar ook bijvoorbeeld een scheiding. Al deze zaken hebben grote financiële invloed. Wanneer u hierdoor bijvoorbeeld in financiële problemen bent gekomen dan kan het handig zijn om ondersteuning te vragen.

Wij helpen mensen die deze ondersteuning nodig hebben. Onze budget ondersteuners staan dagelijks voor mensen als uzelf klaar om een passende oplossing te vinden voor uw budget. 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl