Budgetbeheer Veghel

Introductie

Geen financiële zorgen meer

Met budgetbeheer zorgen onze budgetmanagers ervoor dat u geen zorgen meer heeft over uw financiële situatie. Budgetbeheer Veghel maakt voor u een passend plan en voeren de betaling uit, ook onderhouden wij het contact met de schuldeisers en slaan de benodigde gegevens voor u op. Ben jij ook toe aan wat extra ondersteuning?

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Is budgetbeheer passend voor mij?

Steeds meer mensen zoeken ondersteuning bij het maken van een begroting. Dit is ook logisch aangezien de samenleving steeds complexer is geworden met belastingen, bonussen en subsidies. Gelukkig is Budgetbeheer Veghel een begrip in het vak en weten wij u op de juiste manier te ondersteunen.

U wilt ongetwijfeld snel geholpen worden, velen melden zich vaak laat aan. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, al is dit niet altijd mogelijk. Daarom doen we altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen en snel actie te ondernemen. Wij geloven dat er voor elk probleem altijd een oplossing is en laten die graag aan u zien.

Wij werken samen met de beste budgetmanagers in de regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk werken wij samen met meerdere gespecialiseerde budgetmanagers, die u ook op specifieke gebieden kunnen ondersteunen. Ons doel is om hulp voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl