Budgetbeheer Veenendaal

Introductie

Een stabiel budget met Budgetbeheer Veenendaal

Soms is het lastig om een budget stabiel te krijgen, dit heeft vaak te maken met de persoonlijke situatie maar kan ook komen door een handicap. Met Budgetbeheer Veenendaal wordt u verder geholpen om uw bankzaken weer op de rit te krijgen. Of het schulden zijn, problemen met de belastingdienst of algemene stabilisatie is, wij kunnen u helpen in deze lastige tijd.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe budgetbeheer u verder kan helpen

Met budgetbeheer gaan we als eerst kijken naar uw budget, hierbij kan u denken een de openstaande lasten, maar ook de vaste lasten en uw inkomen. Vervolgens gaan wij kijken hoe wij dit kunnen stabiliseren, ook wel de stabiliseringsfase genoemd. Tijdens deze fase gaan we aan alle eventuele schuldeisers verzoeken om nog even te wachten met de inning van de openstaande lasten zodat wij een stabiel budget kunnen maken waar wij onze clienten hun verplichtingen kunnen nakomen.

Wanneer het budgetplan rond is gaan wij gezamenlijk met u de schulden aflossen, of stabiiteit brengen in het budget. Wij zorgen ervoor dat alle betalingen verricht zullen worden, en u krijgt wekelijks een bedrag op uw rekening die u kan gebruiken voor wat u zelf wilt zonder de denken aan het budget, dat doen wij voor u.

Tevens voldoen al onze medewerkers aan de gestelde kwaliteiseisen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken of de kennis en kunde aanwezig is.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl