Budgetbeheer Tilburg

Introductie

Heeft u grip op uw geld?

Mogelijk dat u op het moment geen tot weinig grip heeft op uw geld, helaas gebeurt dit bij velen op een begeven moment in het leven. Het kan namelijk financieel soms tegenzitten. Toch is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het budget weer rond komt. Wij helpen mensen die tijdelijk niet goed weten hoe zij de maand rond moeten komen, of mensen met schuldenproblematiek. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing.

Contactformulier

Word direct geholpen

Hoe krijg ik de grip op mijn geld terug?

Het eerste wat wij voor u gaan doen is gezamenlijk met u een huishoudboekje opstellen, hierin worden alle inkomsten, uitgaven en schulden genoteerd. Wanneer u dit niet goed inzichtelijk heeft gaan wij de gegevens opvragen bij de desbetreffende instanties. Vervolgens gaan wij het voor inventariseren en kijken of u gebruik maakt van alle toeslagen en overige toevoegingen om uw inkomsten te verhogen.

Een persoonlijke aanpak is vaak de beste aanpak, in ieder geval dit is onze mening. Budget ondersteuning is een samenwerking met de cliënt en de budgetondersteuner. Het traject wordt alleen succesvol wanneer de doelstellingen duidelijk zijn en hiernaartoe gewerkt zal worden. Wij vinden het belangrijk om u mee te nemen in alle belangrijke beslissingen die genomen worden voor u.

De budgetondersteuners van Budgetbeheer Tilburg willen zal u helpen om weer zelfredzaam te worden. Dit houdt in dat wij ervoor gaan zorgen dat u weer kan kijken naar een toekomst met een schone lei.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl