Budgetbeheer Purmerend

Introductie

Een sluitend budget met Budgetbeheer Purmerend

Een budget sluitend maken is blijkt niet altijd even makkelijk, inkomsten, uitgaven en schulden moeten in balans zijn en dat is een lastige zaak voor velen. Voornamelijk wanneer er (overheids)schulden aanwezig zijn wordt dit een stuk complexer en is het vaak verstandig om zo snel mogelijk naar een oplossing te kijken. Budgetbeheer Purmerend helpt mensen in de regio om het budget weer sluitend te krijgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij uw budget sluitend zullen krijgen.

Wanneer u financiële problemen heeft worden deze helaas niet vanzelf opgelost, hiervoor moet actie ondernomen worden. Het is van belang om te kijken, op jaarbasis, wat uw inkomsten, uitgaven en schuldafbetalingen zijn. Wij proberen te anticiperen op enige problemen, vandaar dat wij altijd kijken naar het jaarbudget zodat wij bijvoorbeeld ook kosten kunnen meenemen die jaarlijks plaatsvinden als eigen risico maar ook afvalstofheffing. Met een goed overzicht kunnen wij een passend plan maken zodat de schulden zo snel mogelijk weer opgelost zijn.

Daarnaast hebben onze medewerkers jaren ervaring in het vak. Het maakt niet uit in welk scenario u zit, onze medewerkers hebben de kennis en kunde om u te kunnen helpen. Daarnaast zijn al onze medewerkers getoetst of ze voldoende kennis hebben en gaan ze jaarlijks op training. Bij Budgetbeheer Purmerend bent u altijd verzekerd van de juiste zorg.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl