Budgetbeheer Lochem

Introductie

Over Budgetondersteuning in Lochem

Budgetbeheer Lochem is een service die is bedoeld voor mensen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij mentale of fysieke beperkingen, of bij het ouder worden. Budgetbeheer Lochem neemt in zo’n geval het beheer over van de financiën van de betrokkene en zorgt ervoor dat deze op een verantwoorde manier worden beheerd.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Waarom budgetbeheer helpt

Budgetbeheer is het proces waarbij je je inkomsten en uitgaven in de gaten houdt en ervoor zorgt dat je niet meer uitgeeft dan je binnenkomt. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals door middel van het bijhouden van een budgetformulier, het gebruik van budgetsoftware of het werken met een financieel planner. Budgetbeheer Lochem kan op verschillende manieren helpen:

Het voorkomt financiële problemen: Als je weet wat je uitgeeft en hoeveel je binnenkomt, kun je ervoor zorgen dat je niet te veel uitgeeft en in de schulden raakt. Dit kan voorkomen dat je later in financiële problemen komt.

Het geeft inzicht in je financiële situatie: Door je inkomsten en uitgaven te registreren, krijg je een goed beeld van je financiële situatie. Je weet dan bijvoorbeeld hoeveel je kunt besteden aan bepaalde zaken en wat je eventueel kunt besparen.

Het helpt bij het maken van financiële plannen: Als je weet hoeveel geld je binnenkomt en wat je uitgeeft, kun je beter plannen voor de toekomst. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen hoeveel geld je kunt sparen voor later of hoeveel geld je kunt uitgeven aan bepaalde doelen, zoals een vakantie of een nieuwe auto.

Het kan stress verminderen: Als je weet dat je op een verantwoorde manier met je geld omgaat, kun je minder stress hebben over financiële zaken. Je hoeft je dan bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het betalen van rekeningen of het onverwachts tekort komen aan geld

 

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl