Budgetbeheer Lemmer

Introductie

Passende budgetondersteuning in Lemmer

Op zoek naar een budgetbeheer in Lemmer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen mensen zoals jij om het budget zo snel mogelijk weer op orde te krijgen en eventuele problemen snel en goed op te lossen. Door onze jarenlange ervaring weten wij op vrijwel elke ervaring in te spelen. Hierdoor kunnen we onze klanten snel helpen en ervoor zorgen dat ze snel weer op eigen benen staan.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste hulp in Friesland

Veel mensen in Nederland hebben problemen met hun budget, er wordt vaak genoemd dat er ongeveer een miljoen huishoudens zijn die het financieel moeilijk hebben. Dit kan komen door meer uitgeven dan in, maar we zien dat het vaker komt door bijvoorbeeld een echtscheiding, overlijden door baanverlies. Dit maakt het een stuk complexer om snel een oplossing te vinden.

Velen maken dan gebruik van een budgetsteun zoals Budgetbeheer Lemmer. In onze huidige complexe samenleving is het niet altijd eenvoudig om een probleem snel op te lossen, een budgetmanager kan dan de oplossing bieden in deze moeilijke tijden. We kunnen dan het budget stabiliseren maar ook eventuele schuldeisers benaderen. Dit verlost u van een aantal aspecten van het bankieren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op met een vakman in huis. Onze collega kan je alles vertellen over het proces en wat we voor je kunnen plannen.

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl