Budgetbeheer Leiden

Introductie

Moeite met het budget?

Het kan voorkomen dat u het lastig vindt om een passend budget voor uwzelf te maken, en u bent zeker niet de enige in Nederland. Budgetbeheer Leiden helpt mensen met het opstellen en behouden van een budget om ervoor te zorgen dat eventuele problemen worden opgelost maar ook dat er ruimte is voor onverwachte uitgaven.

Heeft u hier ook problemen mee? Wij kunnen u verder helpen. Neem gerust contact met ons op om met een professional te praten over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Budgetbeheer Leiden helpt mensen in de regio

Problemen met de bankzaken zorgen vaak voor veel onrust en problemen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Het is daarom erg van belang om dit zo snel mogelijk op te lossen, maar dat is uiteraard makkelijker gezegd dan gedaan. Schulden zijn makkelijk gemaakt maar regelematig lastig om op te lossen. Hierbij helpt Budgetbeheer Leiden om ervoor te zorgen dat er weer een duideljk overzicht is en een passend plan te maken om door deze complexe situatie heen te komen.

Al onze medewerkers voldoen aan alle gestelde eisen, u bent ervan verzekerd dat u professionele hulp krijgt die u verdient. Hierbij kan u denken aan het opstellen van een budgetplan maar ook afspraken maken met schuldeisers en contact met de overheid over toeslagen en belastingen. Al met al bent u in goede handen bij ons.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl