Budgetbeheer Kampen

Introductie

Budgetbeheer Kampen ondersteunt

Budgetbeheer Kampen is een betrouwbare organisatie die mensen ondersteunt bij het op orde brengen en behouden van hun financiële situatie. Ze bieden hulp aan mensen die problemen hebben met het betalen van hun rekeningen, het aflossen van schulden en het organiseren van hun financiële zaken.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Een betrouwbare budgetbeheerder

Een van de belangrijkste kenmerken van Budgetbeheer Kampen is hun betrouwbaarheid. Ze zijn een erkende en gecertificeerde organisatie die werkt volgens strikte richtlijnen en protocollen. Ze zijn aangesloten bij relevante brancheverenigingen zoals de Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders (BPBI) en voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan professioneel budgetbeheer.

De medewerkers van Budgetbeheer Kampen zijn deskundig en hebben de benodigde opleidingen en ervaring in het vakgebied. Ze hebben een brede kennis van financiën en zijn goed op de hoogte van wet- en regelgeving op het gebied van schuldenproblematiek en inkomensbeheer.

Budgetbeheer Kampen biedt persoonlijke ondersteuning op maat. Ze luisteren naar de individuele situatie van hun cliënten en

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl