Budgetbeheer Hoorn

Introductie

Een budget op orde met Budgetbeheer Hoorn

Heeft u moeite om het budget volledig op orde te stellen? Dit hebben vele mensen in Hoorn. Het is ook wel logisch aangezien het tegenwoorddig niet zo makkelijk meer is om alle uitgaven en inkomsten duidelijk te hebben vanwege belastingen, inkomsten veranderingen en toeslagen. Gelukkig zijn er ook instanties die u hierbij kunnen helpen, zoals Budgetbeheer Hoorn.

Wij kunnen u helpen om het budget volledig op orde te stellen. Hierbij kan u denken aan afspraken maken met schuldeisers, uw (digitale) post ontvangen en behandelen zodat u ontlast wordt maar ook het aanvragen van subsidies en toeslagen. Neem gerust contact met ons op om over de mogelijkheden te praten.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe wij de mensen helpen in de regio.

Het is vaak makkelijk om financiële problemen te maken maar het blijkt vaak lastig om ze weer op te lossen. Dit komt voornamelijk omdat veel mensen van de regen in de drup vallen, incassokosten beginnen op te lopen of er komt een aanmaning van de belastingdienst. Wanneer er eenmaal niet betaald kan worden dan wordt een lastige situatie nog lastiger. Voor zulke zaken moet een oplossing gevonden worden, en hierbij helpt Budgetbeheer Hoorn.

Het eerste wat we gaan doen in het inventariseren van alle inkomsten en uitgaven. Vervolgens gaan we kijken of er enige schuldeisers aanwezig zijn en gaan de schulden inventariseren. Wanneer dit volledig en compleet is gaan we kijken hoeveel er aan het eind van de maand over blijft zodat u een degelijk leven kan leiden maar ook met perspectief op de toekomst om enige schulden af te lossen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl