Budgetbeheer Heerhugowaard

Introductie

Toekomst verzekerd bij Budgetbeheer Heerhugowaard

Budgettaire problemen kunnen ernstige problemen veroorzaken. Dit kunnen kosten zijn, maar ook andere omstandigheden. Het veroorzaakt vaak veel stress en veroorzaakt vaak problemen thuis. Bij Budgetbeheer Heerhugowaard proberen we dat probleem op te lossen. Wij werken planmatig en zorgen ervoor dat u snel weer op de been bent en uw financiën geheel zelfstandig kunt regelen.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Hoe helpt budgetteren mij?

Een begroting wordt op maat gemaakt en dient als leidraad voor het hele traject. De begroting is gebaseerd op informatie die u ons verstrekt, maar ook op informatie die wij hebben. Dingen die bijvoorbeeld snel vergeten zijn, zijn gemeentebelastingen. Wij garanderen een betere balans tussen inkomsten en uitgaven en wellicht wat besparingen.

We willen eerst uw situatie diagnosticeren, hoe beter we uw situatie begrijpen, hoe beter we kunnen reageren. We kijken waar uw prioriteiten liggen en zorgen ervoor dat u toch kunt genieten van het leven. Wij onderhandelen namens u met uw schuldeisers en betalen u uit. Hierdoor geniet je meer van het leven zonder stress en chaos.

Budgetbeheer Heerhugowaard werkt met de beste begrotingssteun in de regio. Onze belangrijkste taak is het financiële systeem te stabiliseren en mensen met schulden te helpen. Heb jij hier ook last van? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl