Budgetbeheer Harderwijk

Introductie

Over Budgetbeheer in Harderwijk

Budgetbeheer Harderwijk is een service die is gericht op mensen die moeite hebben om hun financiën op orde te houden. Dit kan bijvoorbeeld komen door een te laag inkomen, onvoorziene uitgaven of een gebrek aan financiële kennis. Door middel van budgetbeheer kun je ervoor zorgen dat je niet te veel uitgeeft en in de schulden raakt.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

Wat kan budgetbeheer voor mij betekenen?

Bij Budgetbeheer Harderwijk kun je terecht voor hulp bij het opstellen van een budgetplan en bij het beheren van je financiën. Zo kun je bijvoorbeeld advies krijgen over hoe je je inkomsten en uitgaven het beste kunt opbouwen en hoe je op een verantwoorde manier met je geld om kunt gaan. Ook kunnen medewerkers van Budgetbeheer Harderwijk je helpen bij het onderhandelen met schuldeisers en bij het aanvragen van financiële hulp.

Het doel van Budgetbeheer Harderwijk is om mensen te helpen om hun financiën op orde te krijgen en te houden. Door middel van advies en ondersteuning kun je leren hoe je op een verantwoorde manier met je geld om kunt gaan en kun je ervoor zorgen dat je niet te veel uitgeeft. Zo kan Budgetbeheer Harderwijk een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van financiële stress en het verbeteren van de financiële situatie van mensen in de regio Harderwijk.

 

 

 

 

 

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl