Budgetbeheer Haarlemmermeer

Introductie

Budgetbeheer Haarlemmermeer helpt u 

Budgetbeheer Haarlemmermeer helpt mensen in de regio om weer financieel op eigen benen te staan. Heeft u hier op het moment moeite mee? Wij kunnen u dan mogelijk verder helpen. Door onez jaren ervaring in het beheren van budgetten zijn wij in staat om ervoor te zorgen dat er vele scenario’s u te helpen. Het maakt ons niet uit hoe lastig uw situatie is, wij kunnen u verder helpen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of door middel van ons contactformulier.

Contactformulier

Wordt direct geholpen

De juiste ondersteuning in de regio

Als u het licht aan het einde van de tunnel niet meer ziet dan is het vaak beter om hulp in te schakelen. Wij zijn een instantie die u hiervoor kan bereiken. Onze kernwaarden staan hieronder beschreven en hierdoor kunnen wij u verzekeren van de juiste zorg. Ook als u problemen heeft met schuldeisers, CJIB of belastingdienst kunnen wij gezamenlijk met hen kijken naar een uitweg. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar ondersteuning vanwege een handicap, hierbij kunnen wij ook helpen.

Wij ondersteunen iedereen, gelijk aan de situatie waarin zij verkeren, met de juiste zorg. Als eerst gaan wij voor u kijken hoe wij uw inkomen kunnen verhogen door middel van toeslagen & subsidies. Vele mensen weten niet waar ze recht op hebben, en dit begrijpen wij. We leven in een complexe samenleving waar het juiste loket vinden soms lastig kan zijn. Gelukkig weten wij welke wegen bewandeld kunnen worden om u uit deze situatie te halen.

Onze Kernwaarden

Als u besluit om hulp te zoeken met de schulden dan bent u op weg naar de eerste stap. U bent dan op zoek naar een oplossing voor de huidige problemen, en helaas lossen deze problemen zich niet zelf op. Het gaat dus om een zeer gewichtige beslissing. Stabilum is zich ervan bewust hoe belangrijk het is om de geldzaken uit handen te geven aan een partij die transparant en betrouwbaar is.

Transparant

Meer informatie

Wij geloven dat vertrouwen gestoeld is op helderheid en openheid van zaken. U ontvangt kort na de onderbewindstelling persoonlijke inloggegevens waardoor u uw post altijd digitaal kunt inzien en uw inkomsten en uitgaven kunt beheren. Wij zijn altijd bereid om uw vragen en opmerkingen aan te horen en zijn dan ook goed telefonisch bereikbaar.

Deskundig

Meer informatie

Stabilum staat voor kwalitatief hoogwaardig werk dat louter wordt uitgevoerd door gecertificeerde bewindvoerders die voldoen aan de meest recente kwaliteitseisen. Daarnaast zorgen onze interne processen voor de waarborging van onze kwalitatieve hoogwaardigheid. Zo zorgt het feit dat wij beschikken over meerdere gecertificeerde bewindvoerders, dat dossiers altijd kritisch bekeken worden door meerdere ogen. Stabilum wordt daarnaast periodiek gecontroleerd door het bewindsbureau van de rechtbank. Daarnaast zorgt onze diverse clientèle en jarenlange ervaring ervoor dat wij breed onderlegd zijn in de schuldenproblematiek.

Betrokken

Meer informatie

Iedere situatie is uniek. De beslissing om onder bewind gesteld te worden is geen beslissing die zomaar gemaakt wordt; uw persoonlijke situatie geeft u hier reden toe. U verdient dan ook een bewindvoerder die enkel en alleen uw belangen behartigt. Met Stabilum slaat u de handen ineen met een dienstbare dienstverlener die u op de eerst plek plaatst.

Betrouwbaar

Meer informatie

Het team van Stabilum voldoet aan alle kwaliteitseisen die worden vastgesteld door de kantonrechter en is tevens aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering en Inkomensbeheer. Gezien de belangen die gemoeid zijn vinden wij het belangrijk dat er sprake is van vakkennis om het beroep van bewindvoerder te kunnen uitoefenen. U kunt erop rekenen dat onze bewindvoerders uw zaken en belangen op een gedegen en professionele wijze beschermen.

Postbus 32314

 2503AA Den Haag

Telefoon

085 – 060 14 06

Email

info@stabilum.nl